soodall-system-1--سیستم-سودال

آموزش سیستم سودال ( ٤ ساعته ، اسکالپ ٥ دقیقه) قسمت (2)

ادامه مطلب آموزش سیستم سودال ( ٤ ساعته ، اسکالپ ٥ دقیقه) قسمت (1)

روش ترید بر اساس سیستم سودال

این عکس همون عکس 4 ساعته قبلیه که میبینید با کمی صبر و درایت حد سود رو لمس کرد هر چند این یک معامله شبیه سازی شده بود اما دوستانی که گرفته بودن بهم خبر دادن که حد سودشون لمس شده و این یک موفقیت بزرگ برای سیستم سودال محسوب میشه .

نتیجه ۲۰۰ پیپی سود :

سیستم سودال 12

خب یکی از دوستان این عکس رو برام فرستاد که نمونه یک ترید واقعی بر اساس سیستم سودال هست .

چارت بن به دلار 4 ساعته :

image 120

محسن جان این عکس مربوط به این هفته می باشد آیا درست هست با علامت قرمز رنگ که خط زرد روزانه راشکست وارد بازار می شویم

image 121

بله کاملا درست است ولی چیزی که مهتر از شکسته و من بارها و بارها تاکید کردم که دوستان مد نظر داشته باشند تایید شکست هست چون اگه شکستی تایید نشه نمیشه برای باز کردن بزیشن اقدام کرد . در این شکل چون کندل بعدی شکست رو تایید کرده میتوان با اطمینان بیشتری پزیشن باز کرد و همانطور که میبینید بازار حرکت خودش رو ادامه داده و مطمئنا سود سرشاری رو نصیب تریدر کرده .

خب اینم از آخر هفته و سودی معادل ۳۰۰ پیپ!

image 122

آقای فیاض عزیز منم خواهش دارم لطفا یه بار دیگه ولی با یه کم توضیح تکرار کنید.

چون چندین بار قبلا من با این روش انجام دادم ولی بارها پیش اومد که بعداز خروج از سقف یا کف دوباره برگشت که من اعتمادم بهش کم شد راسه این مورد راهنمایی دارید ؟

چشم حتما.

دوستان توجه کنند هر روش و سیستمی یکسری نکات کلیدی دارد که اگر به اونها بی توجه باشین میتونه براتون مشکل ساز بشه من تمام تلاش رو میکنم تا حتی ریزترین جزئیات روش رو براتون توضیح بدم . و اینکه چرا ابتدا اینقدر کلی توضیح دادم به دلیل اینکه در حین کار به نکات برسیم تا ملکه ذهنتان شود و دوم اینکه اونجوری معلوم میشه که کدوم کاربران از این روش استفاده کردن و به اون نکات رسیدن حقیقا اگر سوالی پرسیده نشه معلومه که کسی طالب نیست و وقتی کسی طالب یه چیزی نیست برای چی وقت بزارم و خودمو خسته کنم .

خدا رو شکر که دوستان دنبال میکنن و این روش حتی اگر برای یک نفر هم توضیح داده بشه ارزش داره. من بهتون اطمینان میدم اگر قوانین این روش رو رعایت کنید مطمئن باشید با ضرر خداحافظی کرده و سود میکنین منظور من این نیست که پزیشن هاتون با ضرر بسته نمیشه منظور من برآیند ماهیانه تون هست که مثبت خواهد شد.

خب به این عکس دقت کنید.

image 123

اولین نکته :

خوب به عکس دقت کنید بعضی از شکستها کاذبن و در اصل اصلا شکست نیستن بلکه فوران یک هیجان در بازار هستن . وقتی کندل از خط حمایت یا مقاومت رد میشود ترجیحا شکست انجام نشده در صورتی که همین کندل بالای خط بسته بشه و همچنین کندل بعدی هم در همان راس شروع به حرکت کنه میتونه یک شکست تایید شده باشه و اگر میخاین حاشیه امن رو هم داشته باشید وقتی کندل دوم از سر کندل اولی گذشت پزیشن خودتونو باز کنید اینطوری ریسکتون به حداقل میرسه.

مغز کلام :

اگر کندلی که از خط گذشت شونصد پیپ هم حرکت کرد نمیشه گفد که شکست انجام شده چون ممکنه در زمان باقیمانده برگرده و زیر خط ما بسته بشه اونوقته که اگر ما پزیشنی رو فقط بر اساس حرکت همین کندل انجام داده باشیم به ضرر خورده و سرمایه ای که بر باد رفته . من سعی میکنم نمونه هایی رو براتون با عکس بزارم تا مطلب جا بیفته .

کندل بعد ا خط 60 پیپ حرکت کرده ولی نهایتا زیر خط بسته شده.

image 124

پرسش و پاسخ

+خسته نباشید آقا محسن

اول تبریک میگم بابت سیستم خوبتون که برپایه ی حرکت قیمت است که به نظر بنده تنها دستاویز ما برای گرفتن پوزیشن است .ولی به چیزی رو من بهش رسیدم طی این چند ساله که حتی بسته شدن کندل اون طرف سقف هم باز اما و اگر داره الان توی همین تصویر شما مثلا ساعت ۱۰ به وقت بروکر به هیجان ایجاد شده و تا ساعت ۱۰:۱۵ این هیجان خالی شده.

خوب اگه این هیجان ساعت 11:50 شروع میشد و تا ۱۲:۰۰ ادامه داشت که کندل هم او ور خط بسته میشد و اگر این هیجان نیم ساعت ادامه پیدا میکرد حتی کندل بعدی هم در جهت همون کندل تا حدودی پیش میرفت . البته قصدم ایراد گرفتن نیست ولی به نظر این حرف که میگن کندل مثلا زیر خط روند بسته شه همون قدر بی اساسه که مثلا بگیم ساعت ۹ تا ۹:۱۰ قیمت باید بیاد پایین خط روند.

مگه ساعت بسته شدن کندل تخم دوزرده گذاشته ؟؟؟ ساعت ۱۲ با ۱۰ بروکر مگه فرق داره ؟؟؟ کلا نظر شخصی بود و به قصد کمک چون واقعا سیستم سودال رو از ته وجودم قبول دارم چون با چیزایی که توی این چند سال درک کردم مطابقت داره ولی به این نکته اگه به نظر شما هم درسته توجه کنید بهتره

ارادتمند —— —- امیر

_خواهش میکنم دوست من لطف دارین

فرمایشات شما کاملا متین ، اما بحث من بر روی تایم چهار ساعته استواره نه 15 دقيقه من اصلا به تایم زیر یکساعته اعتقاد ندارم و حتى پیشنهادش رو هم نمیدم این اتفاق ممکنه در تایم های پایین بیفته اما کندلی که چهار ساعت طول میکشه نه تنها اعتبارش به مراتب بیشتر از کند ۱۵ دقیقه است بلکه میشه بهش اعتماد کرد که دیگه با اون هیجان بالا یا پایین نیره ، چرا که ١٦ کندل 15 دقیقه که ایجاد بشه تازه میشه به کند 4 ساعته پس میشه به بسته شدن کندل 4 ساعته بیشتر امیدوار بود تا کندل 15 دقیقه

من معتقدم که اولا هیچ چیز در بازار قطعیت نداره ولی میشه به بعضی نشانه ها دلگرم تر بود و بر اساس اونها ترید کرد . چنان چه صحبت های من اشکالی دارد خوشحال میشم ابراز بفرمایید تا به نتایج بهتر و قابل قبول تری برسیم.

+ اشکال که نه مثل اینکه صحبتهای من اشکال داشت بد برداشت شد . حرف کلی من اینه : الان ساعت 11:55 دقیقه است و کندل 4 ساعته که 5 دقیقه موند بسته شه دوجی است یعنی نشانه ای از برگشت در سقف حالا در این 5 دقیقه یک هیجان باعث میشه بازار مثل عکس شما 60 پیپ بره بالا و کندل 4 ساعته صعودی بسته شه . الان ما می تونیم وارد پوزیشن شیم . این سناریوی اول بود.

سناریوی دوم:

اون هیجان به جای ۱۱:٥٥ ساعت ۱۲ وارد بازار میشود و بعد از بسته شدن کندل و حالا بقیش دیگه مهم نیست که شاید دوباره برگرده یا همون بالا بسته بشه.

من حرفم در کل یه چیزه : چرا اینقدر به بسته شدن کندل بها می دید ؟؟؟ بسته شدن کندل وقتی اهمیت پیدا می کنه که در سقف و کف بازار ایجاد بشه چون تریدرها وقتی با جنین موقعیتی رو به رو بشن صبر میکنن تا ببینند بازار به کدوم جهت میره که میشه همون کندل دوم وقتی ببینند داره میره بالا خب هممه پزیشنهای باهی وارد میشن و بالعکس.

مگه بزرگان حرفی از بسته شدن زدن ؟؟؟ ما که جز بزرگان نیستیم عزیزم مخصوصا در بازار ارز ؟؟؟ مگه الیوت گفته موج 5 اندازه ی موج ۱ کندلش بسته میشه ؟؟؟ من کلا اعتقادی به امواج الیوت، گن و…. ندارم من بر اساس تجربیات خودم ترید می کنم.

چه فرقیه بین این دو حالت که من میگم الان ؟ بازار طی یک ربع 50 پیپ میره بالا و یک ربع هم طول میکشه برگرده :

حالت اول : ساعت 7:50 بره بالا و بعد 8:20 برگرده که کندل بالای خط بسته شه یا

حالت دوم : ساعت 7:30 بره بالا و تا 8 برگرده و کندل همونجا که بود بسته شه.

این دوتا که فرقی باهم ندارند . فقط توی حالت دوم ۲۰ دقیقه زودتر باز رفته و برگشته پس چرا اولیه شکست حساب میشه ولی دومیه نمیشه ؟؟؟ چون اکثر تریدرها اونو شکست حساب نمی کنن و حرکت بعدی بازار هم؛ اساس تصمیم اکثر تریدرها شکل می گیره (حالت اول) حالت دوم اکثر تریدرها اوانو شکست حساب نم کنن جهت بازار کلا عوض بشه بهترین کار ، حرف جان مورفی است که درصد تعیین کرده مثلا گفته ۳ % قیمت باید به خط روند نفوذ کنه. بایدی در بازار وجود ندارد (نظر شخصی)

_ بازم از شما دوست عزیز متشکرم چون ھمین صحبت ھاست که باعث میشه نقاط ضعف و قوت سیستم مشخص بشه

+ اون ۳ % درصد هم منظورم این بود که اینقدر باید نفوذ کنه تا بهش بگیم شکست . در غیر اینصورت شکست به حساب نمیاد . یاد بچگیام افتادم تا میگفتیم دوچرخه یکی از بچه محل ها میگفت سیبیل بابات می چرخه . چرا تا باید رو می بینید گارد می گیرید ؟؟ : دی

موفق باشید با ۸۰ % حرفاتون موافقم و حتما این تاپیک رو به صورت کاملا جدی دنبال می کنم . فقط امیدوارم سریع تر پیش بره . این انتقاد واقعا به تاپیکتون وارده . به بزرگی که اسمش یادم نیست می گفت اگه برای یک کاری که توی ۱۰ روز میشه انجام داد برنامه ریزی ۱۵ روزه کنید هیچ وقت اونکار به سرانجام نمیرسه . هر تاپیک با به هیجان استارت میخوره و با دیدن سود چه دمو چه ریل اون هیجان به منطق تبدیل میشه . تاپیک شما واقعا دیگه هیجانش داره تموم میشه .

من قبلا هم گفتم چون موقعیت چهار ساعته خیلی طول میکشه که ایجاد بشه پیشنهاد اسکالپ رو دادم که صد البته بر همین اساس سودال هست . یه حساب دمو باز میکنیم و همگی ترید ها رو دنبال میکنیم.

من وقتی تاپیک را مطالعه می کردم متوجه شدم که شما در یک محدوده از دو نقطه متفاوت بری رسم ساپورت استفاده کردید . لطفا بهترین نقطه را با ذکر علت مشخص کنید. ممنون

image 125

اسکالپ رو هم توضیح بدین ….. یه سوال اگر کندلی که باعث شکست شد خیلی بزرگ باشه بازم وارد میشیم ؟

بستگی به تایم داره اگه چهار ساعته باشه میتونیم بر اساس حرکت بازار ، ساعت بازار ، شکل کندلهای قبل ، فاصله تا سقف یا کف بعدی و … . پزیشن بگیریم که بر اساس تجربه دستتون میاد.

در تایم پایین ( اسکالپ ) از روش اردر گذاری استفاده میکنیم بای استاپ یا سل استاپ خود به خود پزیشن فعال میشه.

+ جناب آقای فیاض

با فرض ندید گرفتن سه کندل آخر اگر دقت کنید قیمت بعداز شکست سقف قبلی کندل دومش رو هم بالاتر بسته بعد چهار کندل تقریبا هم تراز داره باز هم اگر یک اردر خرید بالای کندل دوم گذاشته بودیم باز عرض میکنم بهفرض ندید گرفتن سه کندل آخر اردر فعال میکرد و ” مسیر عوض شده در اون وضعیت بهترین تصمیم چی بوده؟ آیا اصلا محل اردر درست بوده یا نه ؟ اگر نه کجاست جای صحیح ؟

-سلام محسن جان امیدوارم همیشه موفق و به قول استاد پشوتن مملو از پیپ باشید . چند نکته در مورد روش شما برای من جای سوال بود که .امیدوارم پاسخ بدید.

اول اینکه سقف و کف کندل ، هفتگی هفته قبل که کاملا با سقف و کف تابم فریم 4 ساعته هفته قبل که در بازه یک هفته ای قرار دارند مماس می فعلا بی خیال بذارید اول اون شبهه من رفع ……. شود و اختلافی نداره چون مجموع کندلهای 4 ساعته هست که کندل هفتگی را می سازه- دو . بشه تا بعد . اگر ممکنه با عکس توضیح بدید . از لطف شما بسیار سپاس گذارم.

+ سلام خدمت آقاي فياض شاید از بهترین روشهای موجود در بازار استفاده از همین سقف و کف هاست و از شما بابت ارائه این روش مستقل از اندیکاتور تشكر ميكنم دوست عزیز از زحمات شما تشکر میکنم بزرگترین مشکلی که دوستان و خود بنده در ضمینه سیستم شما دارم عدم تشخیص چگونگي ترسیم خطوط و یا تشخیص قله ها و در ه های جدید است اگر میشود در مورد روش پیدا کردن سقف و کف جدید در این تصویر که با خط زرد پیدا

شده توضیح دهید و با نوشتن بر روي تصوير توضیحات خود را تکمیل کنید الان من باید کف روزانه را به عنوان کف جدید انتخاب کنم و یا و اگر این تصویر ( سقف روزانه را به عنوان سقف جدید و یا اصلا چه موقع متوجه ميشيم يك سقف جدید تشکیل شده و این سقفی که در تصویر ) تقاضا دارم اگر امکان دارد روي تصاوير توضیح دهید تا واضحتر شود.

( پایین هم توضیح بدهید خيلي در درك مطلب كمك ميكند ) گرفتید در تصویر ۲ آیا تعداد برخورد قیمت به سطح مشخص شده و عدم توان عبور از آن را به عنوان سقف جدید در نظر گرفته اید و با خط زرد مشخص کرده اید در مورد روش تشخیص سقف و کف جدید توضیح دهید.

از زحمات شما متشكرم

_ ممنونم دوست عزیز که منو مورد لطف قرار دادین.

ببینید دوستان پیدا کردن سقف و کف بازار نیاز به کمی تجربه داره که مطمئن هستم دوستان گل این انجمن در مدت زمان کمی اونو بدست . میارن البته تقصیر از من بوده که باید بیشتر توضیح میدادم فرمایشات شما کاملا درسته

و اما چگونه میتونیم یک سقف و یا یک کف رو تشخیص بدیم ؟

بعضی از دوستان اندیکاتور زیگ زاگ رو پیشنهاد میکنند ولی اندیکاتورها ابهام آمیزند و تریدر رو به اشتباه میندازن من چک کردم و زیگ .زاگ بسیار خطا میده و موقعیت رو از تریدر میگیره کلا اندیکاتور رو بیخیال شید

ما در بازار دارای نوسان ترید میکنیم یعنی مرتب بالا و پایین به قول خودشو فریکونسی یا همون فرکانس خودمون رو داره خد شما تا حالا نوار قلب رو مشاهده کردین دیدین که چه وری بالا و پایین این بازار هم دقیقا مثل همون نوار قلبه که وقتی مریض دچار استرس میشه پرشهای بلندی میزنه.

وقتی استرس بر طرف میشه بر ده سر جاش بازار هم همین حالت رو داره وقتی دچار تنش میشه ( به دلیل اخبار و … ) نوسانات شروع میشن و مرتب سقف و کف جدید تشکیل میدن . تا اینجا دلایل ایجاد سقف کف رو گفتم حالا چه جوری و بفهميم الآن سقف یا کف تشکیل شده؟

برای تشخیص باید ابتدا چارت رو کاملا خالی کنید و میزان زوم رو هم پایین بیارید

به این عکس دقت کنید

image 126

همون عکس با مشخص کردن قله ها:

image 127

همون عکس با خطوط قرمز کف ها رو مشخص کردم:

image 128

حالا که سقف و کفها رو مشخص کردین زوم رو بیشتر کنین با تصویر زیر مواجه میشین:

image 129

خب چطور بود میدونم الان میگین ای بابا چقدر راحت بود !!! اما همین رسم سقف و کف باید خیلی دقیق و تکنیکی باشه به طوری که بعضی وقتها سقف و کف در یک امتداد قرار میگیرند و تریدر باید حت به این نکته توجه کنه.

image 130

یک بار دیگه به عکس قبلی نگاه کنید میبینید چقدر قیمت نسبت به این خطوط عکس العمل نشون میده ؟؟ و با این تفاسیر آیا باز هم نیاز به اندیکاتور ( اسمش پشتمو میلرزونه ) نیازی هست؟

شما قضاوت کنید !

شما پس از انتخاب سقف و کف ها اون سقف و یا کفی را انتخاب میکنید که مثلا الا سقف است و در گذشته کف بوده است یعنی در تصاویر با ر خط آبی و قرمز روي هم باشند را به عنوان سطح مقاومتی در نظر میگیرید یا نه هر کدام از خطها به تنهایی هم سقف و کف حساب میشن اگر میشود در مورد سقف این عکس هم توضیح دهید که چند روز پیش در نظر گرفتید همون خط زرد رنگ را میگم و بفرمایید چرا خطوط قرمز رنگ که سقف و کف قبلی بودند از اعتبار ساقط گردیدند.

ببينيد ما ابتدا خطوط بنفش رو در محدوده هفته خودش ( خط چین هفته ) ترسیم کردیم یعنی سقف و کف در همون هفته رسم شده حال به هفته دوم توجه کنید ما در هفته دوم خطوط زرد رنگ رو برای ترسیم سقف و کف در نظر گرفته ایم.

حال برای گرفتن پزیشن باید صبر کنیم تا قیمت خط زرد رنگ رو بشکنه و به طرف بالا صعود کنه ما یک سفارش خرید باز کرده و حد سود رو خط بنفش بالایی یا همون سقف هفته قبل میزاریم. حد ضرر رو هم بر اساس ریسک به ریوارد یک به سه میزاریم.

حال فرض کنیم قیمت به جای صعود نزول کنه ابتدا باید از خط بنفش رد بشه و پزیشن فروش ما رو فعال کنه حد سود میتونه خط زرد رنگ پاینی باشه.

پس بنابراین خطوط سقف و کف بنفش از اعتبار ساقط نمیشن بلکه به عنوان حد سود میتوان در نظر گرفت.

اما اگر سقف و کف جدیدی ایجاد شود خطوط بنفش جاشونو به خطوط زردرنگ میدن و دوباره خطوط زرد نقش خطوط بنفش رو بازی میکنز نمیدونم متوجه شدین یا نه ؟ چنانچه توضیح بیشتری خواستین در خدمتم .

این موضوع خیلی جالب بود و یاد گرفتم

ولي سوال من این است که براي پيدا کردن سطوح مقاومت و رزیستنس جدید چه قانونی است با يك سوال و تصویر سوالم را باز میکنم ببینید در تصویر زیر خط زرد رنگ که به عنوان موقعیت جدید سقف مشخص شده بر چه اصولی انتخاب گردیده است.

آیا پس از تشکیل دره ۱ شما متوجه میشوید که این محل يك سطح رزیستنس است و یا اینکه شما کلا به بالاترین و پایین ترین حد قیمت در بین نقطه چین هفته توجه دارید به عنوان سقف و کف انتخاب میکنید که این موضوع به نظر من بعید است .لطفا در مورد انتخاب سقف جدید در تصویر زیر توضیح بدهید و در چنین مواقعی که بازار در حال رشد است و يك سقف جدید چه موقع تایید میشود.

متشكرم

این موضوع خیلی جالب بود و یاد گرفتم

ولي سوال من این است که برای پیدا کردن سطوح مقاومت و رزیستنس جدید چه قانونی است با يك سوال و تصویر سوالم را باز میکنم ببینید در تصویر زیر خط زرد رنگ که به عنوان موقعیت جدید سقف مشخص شده بر چه اصولی انتخاب گردیده است آیا پس از تشکیل دره ۱ شما متوجه میشوید که این محل يك سطح رزیستنس است.

یا اینکه شما کلا به بالاترین و پایین ترین حد قیمت در بین نقطه چین هفته تو جه دارید و به عنوان سقف و کف انتخاب میکنید که این موضوع به نظر من بعید است .لطفا در مورد انتخاب سقف جدید در تصویر زیر توضیح بدهید و در چنین مواقعی که بازار در حال رشد است و يك سقف جدید چه موقع تایید میشود متشکرم.

وقتی که قیمت به اندازه سقف قبلی رسید و هنوز بالاتر از اون بسته نشده میتوان به عنوان سقف جدید در نظر گرفت به شرطی که چند کندل پایینتر از سقف تشکیل بشه و در صعود بعدی چنانچه از سقف گذشت که شکست انجام شده و چنانچه نزول کرد میتوان بر اساس تشکیل الگوهای بازگشتی کندل استیک اقدام به فروش کرد .

این نزول ادامه داره تا موقعی که بازار از رمق بیفته و در اصطلاح حالت استراحت به خودش بگیره در اینجا شروع به ساخت کف جدید میکنه که باز اگر قیمت پایینتر بره کف شکسته شده و اگر بالاتر بره که همون کف رو برای اینده در نظر میگیریم.

image 131

در این عکس هم سقف ها را بر اساس کدام قانونی تشخیص دادید چون تعدادبرخورد قیمت به خط زرد زیاد بوده است آن را به عنوان سقف تشخیص دادید سقف را با ۱ و 2 مشخص کردم.

سیستم سودال 24

خیلی خوشحالم که بسیار سنجیده و هوشمندانه مطالب دنبال میشه و سوالات نشان از درک بسیار عالی سیستم هست که خدا بخواد داره شکل میگیره.

ببینید این همون عکسه اما از نمایی عقبتر!

همونطور که میبینید سقف عکس شما دقیقا سقف هفته قبل هم بوده یعنی قیمت برای بار دوم به اونجا رسیده.

یکی از نشانه های تشخیص سقف و کف ، بررسی سقف و کف گذشته است . البته این یکی از روشهای تشخیص سقف و کف میباشد .

ادامه این مطلب با عنوان آموزش سیستم سودال ( ٤ ساعته ، اسکالپ ٥ دقیقه) قسمت (3) ارائه شده است.

دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و علاقه مند به تولید محتوا در زمینه معامله گری.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.